3DQleaning

Introductie

3DQleaning is opgericht door innovatieve ondernemers met jarenlange expertise in de specialistische schoonmaak waar adembescherming met volgelaats maskers noodzakelijk en verplicht is. Naast kennis over adembescherming hebben ze ook veel expertise in het zweefgedrag van super kleine deeltjes zoals fijnstof of virusdeeltjes in luchtstromingen. Al jarenlang hebben ze ervaring in het creëren en beïnvloeden van luchtstromingen (airflow) in ruimtes. Hun specialiteit zit in het uiterst secuur schoonmaken van deze ruimtes. Afhankelijk van het type kleine deeltjes worden daarbij diverse technieken van filteren van lucht, ventilatietechnieken (ook onder- en bovendruk) als ook schoonmaak en desinfectietechnieken voor gebruikt.

Bij het desinfecteren van virussen en bacteriën worden speciale desinfectiemethodes gebruikt. In onderstaande video ziet u een voorbeeld hoe 3DQleaning een ruimte grondig desinfecteert, waarmee >99% van alle virussen en bacteriën worden “gedood”. 3DQleaning maakt in deze gebruik van de “Drymist”-methode.

Kenmerkend voor onze aanpak

Naast het inzetten van verschillende specialistische reinigingstechnieken staat 3DQleaning erom bekend dat ze de opdrachtgever en omstanders op een eenvoudige manier uitleggen waarom een bepaalde techniek handig en verstandig is (en een andere juist niet).

Ook vinden wij het uiterst belangrijk dat we aantonen dat onze werkzaamheden ook daadwerkelijk effectief zijn geweest. Daarom wordt een eindinspectie uitgevoerd met behulp van bewezen en erkende technieken. Hiermee wordt ook aangetoond dat de ruimtes weer veilig zijn om betreden te kunnen worden.

Tijdens onze werkzaamheden maken we gebruik van digitale checklists en real-time rapportage-tools. Onze medewerkers slaan hierdoor geen enkele stap over, en de opdrachtgever heeft direct na afloop van de werkzaamheden letterlijk en figuurlijk een beeld van de uitgevoerde werkzaamheden in de vorm van een opleverdocument dat direct in de eigen mailbox zit. Uiteraard geven we ook een advies hoe onze opdrachtgevers hun ruimtes dagdagelijks beste zelf kunnen ventileren, schoonmaken én desinfecteren. Want je hoeft uiteraard echt niet dagelijks ruimtes op deze manier te desinfecteren.Ideaal voor
 • Ruimtes waar veel wisselende mensen komen
  • Sportaccommodaties (binnen)
  • Wachtruimtes
  • Toiletruimtes
  • Verschoningsruimtes op scholen of bij de kinderopvang
  • Gemeenschappelijke ruimtes in zorgcentra
  • (Semi-)openbaar toegankelijke gebouwen
  • Vergaderruimtes, flexwerkplekken (met veel toetsenborden)
 • Voertuigen
  • Bussen en taxi's
 • Ruimtes waar Corona-patienten verblijven of komen


Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.

3DQ.nl is voortgekomen uit een samenwerking tussen:Contact details

Uitgiftepunt 3DQ.nl
John F. Kennedylaan 236A
5981 WX Panningen

www.3dq.nl

3D Printing Limburg
Engelmanstraat 13
6086 BA Neer

+31 (0)850 642 333
info@3dprintinglimburg.nl www.3dprintinglimburg.nl

Q-Beng BV
John F. Kennedylaan 256
5981 WX Panningen

+31 (0)77 306 17 82
info@q-beng.nl
www.q-beng.nl

Algemene Voorwaarden© 2024 | Website developed & designed by Wabbes Websites & Apps